Vlámal sa do bungalovu.Policajt zadržal zlodeja pri čine.Krádež jelenieho parožia.

21.02.2011 Celý región

Vlámal sa do bungalovu: Na policajnú linku v sobotu (19.2.2011) večer oznámil 72 ročný Poliak vlámanie do bungalovu v obci Vrbov, okres Kežmarok.
Neznámy páchateľ v 19.2.2011 v čase od 16.00hod. do 19.00 hod. vošiel do priestorov uzamknutého bungalovu v obci Vrbov, okres Kežmarok, z ktorého ukradol mobilný telefón, kovové náramkové hodinky, príručný kožený kufrík s finančnou hotovosťou vo výške 340, -Eur, občiansky preukaz, vodičský preukaz, osvedčenie o evidencii vozidla a 3 ks kreditných kariet. Poškodenému spôsobil škodu krádežou vo výške takmer 800, -Eur . Kežmarskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.

Policajt zadržal zlodeja pri čine:
Na policajnú linku včera ráno oznámil 31 ročný muž (policajt) bytom Vyšná Šebastová, okr. Prešov, že zadržal mimo služby podozrivé osoby pri krádeži motorovej nafty z nákladného vozidla. Na základe oznámenia boli ihneď vyslané hliadky PZ, ktoré na mieste prevzali podozrivé osoby: 17 ročný Prešovčan, 20 ročný Košičan, 17 ročný Prešovčan a 18 ročný Prešovčan. Jeden zo zadržaných Prešovčanov( 18 r. ) prišiel do obce Vyšná Šebastová na aute zn. VW Polo, ktoré zastavil na hlavnej ceste vedúcej cez obec a kamarátom povedal, že ide pre naftu. Následne vystúpil z vozidla, vošiel do vedľajšej ulice a tam na zaparkovanom nákladnom vozidle zn. Iveco sa pokúsil vykonať krádež motorovej nafty. Odmontoval hadicu palivovej sústavy vedúcu od nádrže a následne cez túto začal spúšťať do pripravenej 5 litrovej plastovej nádoby naftu, pričom bol vyrušený tam bývajúcim policajtom. Následne na to sa páchateľ preľakol, upustil hadicu, následkom čoho z nádrže vytieklo 270 litrov nafty. Pre majiteľa vozidla vznikla škoda v celkovej výške 350. -Eur. Policajti z Kapušian vzniesli obvinenie 18 ročnému Prešovčanovi pre prečin krádeže a ostatných zadržaných prepustili.

Krádež jelenieho parožia:
Humenskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do jedného z rodinných domov v obci Pakostov okr. Humenné. Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 17.2.2011 do 20.2.2011 sa vlámal do rodinného domu v obci Pakostov. Páchateľ vybral sklo z rámu dvoch okien predsiene, týmto otvorom vošiel dnu, pričom vytrhol mrežu zo steny múra domu, ktorá bola zabezpečená uzamknutým visiacim zámkom. Následne prešiel cez miestnosť kuchyne do obývacej izby, odkiaľ zo steny ukradol dva páry jelenieho parožia, 1 pár vidlový desatorák a 1 pár nepárneho dvanástoráka. Majiteľovi vznikla škoda krádežou a poškodením v celkovej hodnote 1.200. -EUR . Prípad vyšetrujú humenskí policajti, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.
 

Vyberte región